http://www.alex-jensen.dk/wp-content/themes/alex-jensen

Hold det simpelt (Foredrag)

http://www.alex-jensen.dk/wp-content/themes/alex-jensen

10454377_745279112209198_953535027210160_n

Jeg oplever mange gange i mit virke som træner, at man kan have svært med at finde rundt i denne labyrint af kostråd.

Nu tager jeg ud og holder foredrag, omkring hvordan man kan gøre det noget mere simpelt, og starte med et lille skridt af gangen i stedet for at gå all ind og derved miste motivationen efter 2 uger. For mig handler det om balance, der skal være “plads” til at jeg kan hygge mig, men der skal samtidig være styr på fundamentet. Jeg lever efter en overbevisning der hedder 80/20. 80 % af min tid er jeg mega sund og så de sidste 20% der hygger jeg mig. 🙂 Så jeg ser mig ikke som en fanatisk person – Jeg gør bare det jeg har lyst til – når jeg har lyst til det 🙂

Her er lidt feedback fra FORM R´FIT i Lemvig – Både fra selve motionscenteret og nogle af deltagerne:

  • FORM R’ FIT siger tusind tak til Alex Hasselager Jensen, som onsdag aften gæstede FORM R’ FIT og gav os masser af inspiration og enkle simple tips og tricks til en sundere livsstil.
    Nu bliver det lidt nemmere at navigere rundt i alle sundheds- informationerne, som vi dagligt bombarderes med.                Tak til alle deltagerne!
  •  Tusinde tak for et meget inspirerede foredrag – simpelt som du lovede, men helt sikkert brugbart
  •  Tak for nogle yderst inspirerende timer i Lemvig, Du formåede at give stof til eftertanke
  •  Et godt og inspirerende foredrag med en go´portion humor, tak for i aften.
  •  Tak for er godt arrangement. Han er jo bare fantastisk
Tags: , , , , , , , , ,

Skriv en Kommentar

* Skal udfyldes