http://www.alex-jensen.dk/wp-content/themes/alex-jensen

Sådan får du faste arme

http://www.alex-jensen.dk/wp-content/themes/alex-jensen

Med tre enkle øvelser kan du på kort tid få faste og stærke arme. Det kan selv cykelryttere få glæde af

Selvom cykelryttere måske ikke synes, at de har noget stort behov for at have meget styrke i skuldre og arme, kan der være god grund til også at have veltrænede muskler. Dels kan styrken i overkroppen være med til at forhindre smerter i nakke og skuldrer, dels – og det gælder især for kvinder – forhindrer det, at man med alderen føler trang til at skjule armene i en langærmet trøje.

Men det er der ingen grund til. Med meget få øvelser kan man på relativt kort tid træne sine skuldre og arme, så den del af kroppen bliver både fast og stærk. Når du træner – uanset om du er løber eller cykelrytter – er det vigtigt, at du ikke træner de samme muskler hver dag, og træning af arme og skuldre kan derfor kombineres med coretræning de dage om ugen, hvor du ikke cykler eler løber.

Alex Jensen er personlig træner og coach for rytterne på Team Rynkeby Østjylland, som om godt 100 dage skal cykle til Paris, og hvis du klikker dig gennem billederne, kan du se hans gennemgang af, hvordan de enkelte øvelser skal udføres.

– Hvis man træner de forskellige muskler i armene to-tre gange om ugen, vil man efter en måned både kunne mærke, at man er blevet stærkere og se, at man har fået mere faste arme, siger Alex Jensen.

For at træne armmuskler skal du bruge håndvægte med den belastning, du kan klare, men du kan også bruge en elastik eller for den sags skyld flasker eller plastikposer, som du fylder op med sand el.lign.

Hvad du løfter, betyder altså mindre, men det afgørende er, at du sørger for at variere øvelserne.

Øvelserne:

Stå med armene langs siden og løft armene ud til siden. Gentag øvelsen tolv gange.

Træning af triceps: Stræk armen over hovedet. Sænk den ned bag hovedet. Gentag øvelsen 12 gange.

Træning af biceps: Bøj og stræk armen foran dig. Gentag øvelsen 12 gange.

Gentag hele ‘sættet’ tre gange.

Se også: Sådan styrker du mave- og rygmuskler

http://ekstrabladet.dk/kup/motion/article2249488.ece

Skriv en Kommentar

* Skal udfyldes