http://www.alex-jensen.dk/wp-content/themes/alex-jensen

Såå er det nu… Hvem jeg er! :-)

http://www.alex-jensen.dk/wp-content/themes/alex-jensen

Velkommen til!

Dette er første gang – og helt sikkert ikke sidste gang – jeg skriver noget på denne blog.

Jeg tænker at bruge bloggen til at kommentere på de nyheder/sundhedsdebatter, der er oppe i dagens Danmark, men også til at fortælle om nogle af mine personlige passioner indenfor kost, motion og sundhed; emner, som er vigtige for den enkelte og for den overordnede folkesundhed.

Jeg vil dog starte med at skrive om, hvem jeg er, og hvor jeg er i min karriere, for det giver en god baggrund for mit virke.

Jeg har i mine helt unge barndomsdage været dét, der hedder et “ørebarn”, haft astma, allergi og høfeber, og jeg har taget en masse medicin herfor.

Tilbage i år 2006-7-stykker blev jeg introduceret for en gut ved navn Anthonny Robbins, som spurgte mig/os (ca. 11.000 mennesker), hvad vil jeg virkelig gerne vil med mit liv.

Og den sidste dag på kurset fik vi en udfordring, som gik ud på, at han i 10 dage skulle bestemme, hvad vi skulle spise, dyrke af motion og hvor længe, vi skulle sove. Med andre ord skulle han bestemme ALT.

For at gøre en meget lang historie kort, så er jeg den dag i dag generelt fri for astma, allergi og høfeber, ligesom jeg, via min uddannelse som kostvejleder på Hover Kostakademi, har fundet ud at, at jeg ikke kan tåle mælk – og faktisk tror jeg, at det var mælken, der gjorde, at jeg i sin tid var et ørebarn…

Jeg vil nu nok altid, ud fra en strengt klinisk betragtning, have astma, allergi og høfeber, men jeg kan faktisk holde det væk med sund kost og træning.

Jeg får det altid lige lige et par dage om året, men så speeder jeg blot op for sundheden, og så er det væk! At kunne være sygdoms- og medicinfri er 100 % min motivation for selv at leve sundt.

Tilbage i 2008 slog tanken mig så, at hvis jeg kunne overflødiggøre medicin – og samtidig have det så godt ved blot at ændre min kost og dyrke motion – så burde alle kunne opnå det samme.

Jeg har troet så meget på sagen, at jeg har taget de bedste udannelser, der tilbydes i Danmark (og selv betalt for dem) og jeg er nu uddannet personlig træner, kostvejleder og coach, ligesom jeg har taget et hav af andre kurser, som alt i alt gør, at jeg er kvalificeret til at hjælpe andre med at få det bedste ud af deres liv.

Jeg har haft personlig træning, kostvejledning og coaching som mit levebrød i de sidste 5 år, og jeg arbejder nu også som juicemand i High On Life, hvor jeg tager ud og holder foredrag og laver juice til de besøgende.

Jeg er ligeledes ansat som teamleder på et klinisk forsøg med friskpresset juice, hvor 30 deltagere skal drikke juice hver dag i 5 mdr. og testes i hovede og bagende frem til okt. 2013, hvor vi så gerne skulle have svar på, om det dér “frugt og grønt” faktisk gavner helbredet

Jeg er også ansat på instruktørskolen, hvor jeg underviser på nogle af deres uddannelser, jeg udfærdiger sundhedsprofiler for HealthPartner, og endelig er jeg ansat i fitnessdk som træningsleder/holdinstruktør/personlig træner.

Alt dette kan du også læse mere om på siden “Om Alex”.

Det var lidt om mig og hvad jer er for en – nyd den danske sommer (som lige nu er møg-regnfuld)… Men sådan er det jo. 😉

Tags: , , , ,

Skriv en Kommentar

* Skal udfyldes