Jeg er stadig i live og er ved at komme ud af min hule igen :-)

Skrevet d. 29. november, 2019 af Alex Jensen Ingen Kommentarer

Hej Alle.

Godt nok lang tid siden jeg har brugt www.alex-jensen.dk da alt mit fokus har været på mit hjertebarn: www.ajbootcamp.dk

Men kan godt mærke at jeg mangler at være personlig træner, så det vil jeg til at give den fuld gas med igen.

Da jeg startede som personlig træner for 12 år siden, havde jeg en skør ide om at jeg rigtig gerne vil være tilknyttet et welnesscenter. Dem er der dog ikke mange af i Aarhus, men er nu gået sammen med min gode ven Kris Mikkelsen som har Åbyhøj osteopati. Han har de fedeste, smukkeste og stilet lokaler man kan ønske sig som personlig træner. Der er eget bad, toilet, og parkering lige ved døren som selvfølgelig er gratis.

Så JAAA, jeg melder mig ind i kampen igen som personlig træner og jeg glæder mig 🙂

Høj femmer

Skriv en Kommentar

* Skal udfyldes